Doğan Anaokulu
Doğanköy Siirt/Pervari

VİZYON

Mutlu,kendine güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Özgün,yaratıcı,güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak,benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak,öğrenmeye ilgi uyandırmak,bilişsel,sosyal,dil,psikomotor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla;Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli değerlere sahip,kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Karma ve İkili öğretim

Karma ve İkili öğretim

08:30-13:30 13.30-18.30

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Doğan köyü- Siirt Merkez 115 km dir. Doğanköyü Siirt Pervari´nin güneydoğusunda ve Pervari Merkeze 30 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Doğan Anaokulu Siirt / Pervari ilçesinin Doğan köyüne kurulmuştur.Okul köy merkezinde bulunmaktadır.